najem luksuznih vozil blog header bg

{ OPTIMUS8 BLOG }


 


darilni bon

Darilni bon

Vedno razmišljamo kaj podariti ljubljeni osebi. Želimo biti izvirni, podariti nekaj novega. Naš cilj je, da bi bil slavljenec našega darila vesel. Kaj,  če bi tokrat podarili nekaj drugačnega, edinstvenega, inovativnega? Občutek je prijeten,  ko v roke dobiš darilo, odpreš, pogledaš in že vnaprej veš,  da bo to zares super izkoriščeno darilo.
 
Predlagamo, da tokrat z našo pomočjo 100% presenetite slavljenca in podarite bon za najem luksuznih vozil. Si predstavljate izraz na obrazu, ko le ta vidi,  da lahko za en dan v last prejme najem športnega avtomobila ali pa najem luksuznega avtomobila, vsekakor avto njegovih sanj. S tem boste izpolnili sanje,  ki jih je marsikdo imel ob gledanju avtomobilističnih filmov. Je pa potrebno poudariti, da je vseeno ali gre za moškega ali žensko. Mislim, da vse več žensk rade sedejo v dober avto in tako izpodbijajo mit,  da je strast do dobrih vozil le v domeni moških, imamo prav kajne? 

Torej rešitev je več kot preprosta, vi podarite bon za najem luksuznih vozil, slavljenec pa si izbere avto s katerim bo doživel nepozabni dan. Prepričani smo,  da bomo lahko izpolnili želje, ne glede na okus in zahteve. 
 
Na izbiro imamo najem električnega vozila, za vse tiste, ki so v koraku s časom in prisegajo na novejšo tehnologijo. V kolikor je slavljenec bolj adrenalinski tip predlagam najem Tesla MODEL S / P85D, kateri te s svojim pospeškom ki je 3,3 s v  0 - 100 km/h pusti odprtih ust. Vožnja s tem modelom je res enkratna. Najem Tesle definitivno ne boste obžalovali. Za vse tiste, ki pa prisegate še na klasiko pa nudimo najem luksuznih vozil na bencin. Tudi postanek na bencinski črpalki kjer »natankate« avto, vi pa si privoščite kavico ima svoj čar. Za bolj športne tipe,  ki radi vidite,  da se za vami obračajo pogledi pa vam predlagamo najem FORD MUSTANG GT500 Shelby. Gre za edinstven tip avta. S svojo pojavo, grmenjem in hitrostjo ustvari pospešen srčni utrip. 

Ne glede na to,  kateri avto bi izbrali,  ob katerem letnem času in na kateri dan mislim,  da si boste svoj rojstni dan ali obletnico zapolnili kot najboljši dan v svojem življenju. 

Najem luksuznih vozil vam bo prišel v kri in to izkušnjo boste hoteli še kdaj ponoviti.

 
Izdelava: LUXmedia