najem luksuznih vozil blog header bg

{ OPTIMUS8 BLOG }


 Najem luksuznega vozila za poroko

Mesec maj je vedno tisti »pravi mesec« za usodni DA. Priprave so že v polnem teku, katera obleka je prava, katere prstane izbrati, katera lokacija bi bila najbolj primerna.
 
Kljub temu,  da je obveznosti več kot dovolj,  in da je na večino opravkov pozorna prav nevesta,  je potrebno pomisliti tudi na najem avtomobila za poroko. Potrebno je premišljeno izbrati pravi najem avta za poroko,  s katerim se nevesta in ženin pripeljeta na izbrani dogodek. 

Kaj če bi, neveste, najem poročnega avtomobila prepustile svojim ženinom. Naj bo najem vozila za poroko darilo tudi za vas. Mislim,  da bi tudi ženin rad presenetil vas in vam pričaral kraljevi prihod.
 
Glede na to, da sam dogodek pospeši srčni utrip in da živčki delajo na polno se »pocrklajte« z udobno, elegantno in sproščujočo vožnjo.
 
In prav najem Mercedesa znamke Mercedes BENZ C43 AMG je prava odločitev. Gre za elegantni avto,  ki je, kakor da bi vedel,  popolna izbira za ženina in nevesto. Je dovolj prostoren za vso dodatno opremo, navdušuje pa s svojo varnostjo in dizajnom. Najem poročnega avtomobila mora nuditi dovolj prostora za vso dodatno opremo glavno pa je, da je dovolj prostoren za nevesto in njeno obleko.

Naj bo najem avtomobila za poroko prav tako pomemben kot izbira poročne torte. Oba naredita poseben vtis. 
   
Mislim, da si oba želita da se že od daleč vidi, da na prizorišče prihajata ženin in nevesta. Za piko na i je pa tudi fotka vaju,  skupaj s tem elegantnim avtom enkratni spomin na vajin dan.
 
Izdelava: LUXmedia