najem luksuznih vozil blog header bg

{ OPTIMUS8 BLOG }


 Najem luksuznih vozil skupaj z osebnim voznikom

Imate planiran kakšen pomemben sestanek, dogodek ali pa službeno pot.  Je tako, da je pri sestanku,  ki je ključen za vaš poslovni uspeh zadnja skrb kako priti na ta dogodek. 

Pa ste že kdaj pomislili na to, da bi vse to prepustili skrbi drugim. Kaj če vam povemo, da imate možnost najema luksuznega vozila…pozor… skupaj z osebnim voznikom. Sliši se neverjetno ampak je resnično.

Naj prizor in filma,  ko se osebni voznik z luksuznim vozilom pripelje do vrat stranke, mu odpre vrata in ga pričaka ob avtu postane vaša resničnost. 

Najem luksuznega avtomobila skupaj z osebnim voznikom je dostopen tudi vam. Osebni voznik ni samo luksuz ampak vse bolj pogosto nuja. Kar veliko prednosti nudi najem luksuznih vozil z osebnim voznikom. Zelo utrujajoče zna biti iskanje parkirnih mest, cene garažnih hiš skačejo v nebo pa tudi nikoli se ne ve ali bo sploh kakšno mesto prosto.  

Ker ste vožnjo prepustili profesionalcu imate vi čas, da med vožnjo »v pisarni na kolesih« opravite vse pomembne klice, lahko opravljate delo na prenosnem računalniku, v miru svoje misli usmerite že na naslednje cilje. Lahko pa si preprosto vzamete čas zase in uživate v vožnji. Kolikokrat pa imate možnost, da uživate v vožnji brez skrbi. Sploh veste, da pravi najem luksuznega vozila pusti zelo velik pečat na vašega poslovnega partnerja. Pregovor pravi "povej kaj voziš in ti povem kdo si". Najem luksuznega avtomobila skupaj z osebnim voznikom je prava izbira za vas in vaš posel.

Vse kar morate narediti je,  da nam poveste kam želite, da vas voznik pride iskat, ob kateri uri in kam želite da vas odpelje. 

Na koncu sestanka, sploh če je bil le ta izpeljan odlično,  pa si ob tem brez slabe vesti lahko privoščite kozarec saj vas bo osebni voznik varno pripeljal domov.
Izdelava: LUXmedia