najem luksuznih vozil blog header bg

{ OPTIMUS8 BLOG }


 Dan s prijatelji / shopping

Mislim da se bo, ženski del populacije, strinjal z nami  ko rečem,  da si ženske vsake toliko časa zaslužimo čas samo zase. Ni ga čez dan, popolnega odklopa, pozabimo na vse skrbi, službo, nenehno hitenje in gledanja na uro katere opravke je še potrebno vse praviti. Kaj če bi ta čas izkoristile v družbi najboljših prijateljic.  Pravijo, da dobri prijatelji prispevajo k dobremu razpoloženju in počutje.

Čas je,  da jim to uslugo vrnemo in jim pokažemo kaj nam zares pomenijo. Imamo super idejo kako združiti prijetno s koristnim. Z našo pomočjo »frendice« presenetite in jim poleg dobre družbe ponudite še vožnjo,  ki vključuje najem luksuznih vozil. 

Si sploh lahko predstavljate izraze na obrazih,  ko se boste na dogovorjeni kraj pripeljale z avtom,  ki vzbudi pozornost. Še boljše pa je,  ko jim boste povedale,  da je najem športnega avtomobila namenjen tudi njim.

Najem luksuznih vozil izkoristite za skok do morja, mogoče za klepet ob kavici, privoščite si dobro masažo, kosilo ali pa za to kar imamo najraje, "šoping". Ženski dan je potrebno izkoristiti na polno in idej kako ga izkoristiti je malo morje. Zakaj ne bi bil tak dan malo drugačen, začinimo ga z najemom luksuznega vozila.

Ob tem pa je najboljše to,  da sploh ni važno ali ste za hitro vožnjo, ste adrenalinski tip ali pa ljubite eleganco. Najem luksuznih vozil ima vse to, možnosti je dovolj.

V naši pestri ponudbi boste našle najem športnega avtomobila, s katerim si boste dvignile adrenalin do maksimuma. Vožnja z Mustangom bo glasna in hitra. Zamislite si vožnjo ob morju z odprtimi okni,  z vetrom v laseh…občutek je top.

Najem električnega vozila pa vam bo ponudil elegantno in tiho vožnjo (seveda motorja se ne sliši). Seveda pa tudi tukaj ne smemo zanemariti hitrosti predvsem na začetku,  ko oddrvite novim dogodivščinam naproti. To je čar najema Tesle. Sploh veste kako izgleda pospešek, ko v 3,3 s dosežete 100 km/h. To morate poskusiti, ne bo vam žal.

Izbira je samo vaša. Odvisno je,  kam jo mahate in koliko prostora potrebujete v primeru, da si zaželite "šopinga" (pri temu veselju se nikoli ne ve, odvisno kako uspešen je). 
 
Izdelava: LUXmedia